Sporen in Piershil

Ook bij wij hebben behoorlijke tegenslagen ondervonden door de Corona pandemie. De beurs in Goes die op het laatste moment werd afgezegd, was wel de grootste domper. Dus Piershil werd met enige scepsis door ons toch omarmd. In eerste instantie zouden wij staan in het gemeente huis in de voormalige raadszaal. Tot de oorlog in Oekaïne uitbrak en ook voor ons roet in het eten gooide. Een alternatief werd erg lastig, we kunnen nogal wat ruimte aan. Dank zij de inzet van de Dorpsvereniging Piershil”kwam de optie gymzaal “de Wurf” in beeld. Helaas door de gemeenteraads-verkiezingen werd daar een en ander behoorlijk op losse schroeven gezet. Uit eindelijk heeft de Dorpsvereniging die ons een zeer warm hart toe draagt, onze aanwezigheid zeker gesteld door positief overleg met de betrokken partners. Wij zijn ze hier uitzonderlijk dankbaar voor.

Dit betekend dus dat wij een mooie grote baan kunnen neerzetten in de Gymzaal “De Wurf” aan de Voorstraat 33, 3265 BT Piershil. We beginnen maandag met de opbouw, welke op dinsdag zal moeten worden voltooid. Want op dinsdag middag om 15:00 uur gaan de deuren open. Deze zullen open blijven tot 21:00 uur. De volgende dag (koningsdag) zullen we om 10:00 uur de deuren weer openen en na hopelijk een drukke dag gaan deze om 17:00 uur weer dicht (Helaas). We hebben de avond nodig om de baan te demonteren en de zaal leeg op te leveren. Wij hopen veel van onze volgers hier te mogen begroeten. De toegang is gratis wel hebben wij een grote spaarpot staan waar u, uw vrijwillige bijdrage in kunt doen. Ook zijn er QR-code’s geprint waarmee u middels uw smartphone een bijdrage kunt doen, u kunt het bedrag zelf invullen.

Zie foto’s, evenementen, diverse voor de baanplannen. Ja 2 stuks er is nog niet bekend welk station mee kan er wordt hard gewerkt aan het nieuwe station Rienacker. Als deze niet helemaal gereed is, zal worden terug gegrepen op Zweinitz een wat ouder stations module maar niet minder mooi.

YouTube
YouTube