Besloten rijdag in Hoorn

Corona is voorbij en ook de situatie in Oekraïne heeft gelukkig geen invloed meer op onze situatie. Wij mogen n.l. weer bij Op den Velde Staal in de platenhal.
De ruimte is wat beperkter dan gebruikelijk maar nog steeds ruim voldoende om een mooie baan neer te zetten. Er wordt uiteraard getest en we hebben geen rok en achtergrond platen bovendien komen er nieuwe modules. Deze modules zijn nog niet aangekleed, zij moeten eerst proefdraaien, wat dus nu kan gebeuren. Wij zijn de directie van Op den Velde Staal dan ook zeer dankbaar. Wanneer precies, wel het enige weekend waarop een druk bedrijf deze ruimte langer vrij kan maken, Het Hemelvaart weekend natuurlijk dan mogen we 4 dagen in het pand en kunnen lekker rijden en testen.

Het Hemelvaart weekend is van 18 mei tot en met 21 mei waarbij we op donderdag en vrijdag in besloten kring gaan opbouwen en de eerste testen uitvoeren. We hopen dan dat we op zaterdag 20 mei goed kunnen rijden, op deze dag verwelkomen wij dan ook eventueel geïnteresseerden. Laat even weten dat je wil komen, dan kunnen we afspreken hoe en wat. Gebruik hiervoor even het contact formulier op deze site.

YouTube
YouTube